Schulte & Schmidt România este parte a Schulte & Schmidt GmbH, cu sediul în Nuremberg, Germania. Cu o experiență cumulată de peste 70 de ani în industria turnării aliajelor și a prelucrării aluminiului, cu operațiuni la nivel european și cu exporturi în peste treizeci de țări la nivel mondial, Schulte & Schmidt a demonstrat partenerilor săi că este o companie de încredere, cu o filosofie orientată spre performanță.

Servicii

Gestionăm proiecte de la concept până la finalizare și livrăm soluții care adaugă valoare. Serviciile noastre acoperă un ciclu complet de producție, de la studiile de fezabilitate și proiectare până la livrare.

Clienți

Valorile la care aderăm, standardul înalt de calitate, precum și spectrul larg de servicii pe care îl oferim ne-au adus apreciere și ne-au ajutat să construim parteneriate puternice.

Misiune și valori

Ne adaptăm permanent pentru a putea depăși așteptări și pentru a rămâne fideli misiunii noastre de a adăuga valoare afacerilor clienților noștri.

În cifre

Schulte & Schmidt România

0

ani de experiență cumulată

0

ani în România

0

mp spațiu de producție

0

produse

0

milioane de componente fabricate

0

angajați

Expertiză

Schulte & Schmidt România dispune de o unitate de producție ultramodernă și de specialiști pregătiți pentru a asigura toate etapele dezvoltării unui produs, pornind de la stadiul de prototip.

Vino alături de noi, într-o echipă de succes.